Σχετικά με εμάς

Nontas Home Lefkada hotel Apartments

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια «Nontas Home» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε πριν από τρεις δεκαετίες με αγάπη, μεράκι και στόχο την προώθηση της γνήσιας Λευκαδίτης φιλοξενίας. Η επιχείρηση μας είναι βασισμένη στο πάθος για την δημιουργία μιας τουριστικής μονάδας, που θα συνδυάζει τις ανέσεις για τον επισκέπτη και τις αρχές της πανάρχαιας φιλοσοφίας της φιλοξενίας του νησιού του Επαμεινώνδα Καρύδη. Γνωστού στους φίλους, τις συγγενείς και τους συνεργάτες του ως «Nώντας», που αποτέλεσε και το βασικό «συστατικό» της επωνυμίας της επιχείρησης. Ήταν το μεγάλο του παιδικό όνειρο, το οποίο έγινε πραγματικότητα μετά από επίμονες προσπάθειες πολλών ετών, ατελείωτες ώρες προσωπικής εργασίας και αγνή αφοσίωση σε ένα συγκεκριμένο όραμα για το χώρο, που θα φιλοξενούσε επισκέπτες του αγαπημένου του νησιού από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στον «αγαπημένο τόπο του»: το Καλαμίτσι Λευκάδας. Γι’ αυτό τα ενοικιαζόμενα δωμάτια «Nontas Home» κτίστηκαν από ντόπιους τεχνίτες υπό τις οδηγίες του Επαμεινώνδα Καρύδη, με σεβασμό στην τοπική αρχιτεκτονική και υλικά προερχόμενα από την Λευκάδα και τα νησιά του Ιονίου, για να αποπνέει την αύρα και την ατμόσφαιρα της περιοχής.

Selida - Sxetika me emas Nontas Homes

Ως εγκεκριμένη τουριστική επιχείρηση λειτούργησε για πρώτη φορά το 1995 αλλά πήρε την τελική του μορφή, σύμφωνα με το όραμα και το πλάνο του Επαμεινώνδα Καρύδη κατά την διάρκεια των έργων ανακαίνισης της περιόδου 2003-2004 ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.  Δυο χρόνια αργότερα, το 2006, την διαχείριση της επιχείρησης ανέλαβε η νέα γενιά, οι οικογένειες Νικολάου και Διονυσίας Καρύδη, οι οποίες θέλησαν να δώσουν ένα «φρέσκο» αλλά ταυτόχρονα πιο φιλικό look στους χώρων των εγκαταστάσεων και των δωματίων,χωρίς να χαθεί η αίσθηση του οικογενειακού και του παραδοσιακού, που αποτελούσε μέρος του οράματος του ιδρυτή της εταιρείας, Επαμεινώνδα Καρύδη.

Μετά τις απαραίτητες διαδικασίες και εγκρίσεις τα ενοικιαζόμενα δωμάτια «Nontas Home» ανακαινίστηκε πλήρως το 2011, με στόχο να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο, διατηρώντας την Λευκαδιώτικη φιλοξενία, σε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον, με πιο σύγχρονες ανέσεις και ακόμα περισσότερες παροχές και υπηρεσίες για τους επισκέπτες. Επιπλέον, κάθε χρόνο γίνονται συμπληρωματικές εργασίες συντήρησης, διαμόρφωσης χώρων και αναβάθμισης,ώστε να παραμένει μια ιδανική επιλογή ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας όλα αυτά τα χρόνια και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας, κρατώντας τις τιμές μας χαμηλές όλο τον χρόνο και να αναβαθμίζουμε τις υποδομές και τις παροχές μας. Απολαύστε την διαμονή σας σε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον στα ενοικιαζόμενα δωμάτιά μας και εμείς θα φροντίσουμε να γίνουν οι διακοπές σας… αξέχαστες!

elGreek
en_GBEnglish elGreek