Πολιτική Ακυρώσεων

Πολιτική Ακυρώσεων και Αλλαγών Κρατήσεων

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου επιπλωμένων δωματίων και διαμερισμάτων «Nontas Home»  παρακαλεί τους πελάτες να ενημερώνουν έγκαιρα με γραπτή επικοινωνία για τυχόν αλλαγές στην διαμονή τους ή ακυρώσεις που αφορούν στην κράτησή τους .

Σε περίπτωση ακύρωσης, η πολιτική μας είναι σύμφωνη με τον «Κανονισμός σχέσεων ξενοδόχων – πελατών» του ΕΟΤ και την ισχύουσα νομοθεσία του Υπουργείου Τουρισμού της Ελλάδας και συμπεριλαμβάνει τους εξής όρους:

α)  Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σε διάστημα μεγαλύτερο των 21 ημερών πριν την προγραμματισμένη άφιξη, δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση και συνεπάγεται την επιστροφή της προκαταβολής ή του συνόλου της διαμονής σε περίπτωση πλήρους εξόφλησης από μέρους του ξενοδοχείου μας.

β) Για ακυρώσεις κρατήσεων σε διάστημα μικρότερο των 21 ημερών πριν την προγραμματισμένη άφιξη, ο πελάτης χρεώνεται το 50% της συνολικής αξίας της κράτησής σας.

γ) Σε περιπτώσεις ακύρωσης κατά την άφιξη, ή για μη-εμφάνιση στο ξενοδοχείο (no show) χωρίς πρότερη ενημέρωση, ο πελάτης χρεώνεται με το 100% της αξίας της διαμονής, που είχε ζητήσει με την κράτησή του.

δ) Για μη-επιστρέψιμες κρατήσεις (non-refundable), χρεώνεται ταυτόχρονα με την επιβεβαίωση της κράτησης ολόκληρο το ποσό της κράτησης , ενώ τροποποιήσεις και ακυρώσεις δεν επιτρέπονται.

Σε περιπτώσεις «ανωτέρας βίας» (π.χ. φυσικές καταστροφές, θεομηνίες, κ.α.), το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε ακύρωση της κράτησης ή να μεταβάλλει, υποκαταστήσει ή να αποσύρει οποιαδήποτε υπηρεσία, εγκατάσταση ή παροχή χωρίς προειδοποίηση, εάν αυτό είναι απαραίτητο. Σε αυτήν την περίπτωση, το ξενοδοχείο υποχρεούται να επιστρέψει το σύνολο του ποσού που έχετε καταβάλει για την κράτησή σας, ενώ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας εξασφαλίσει διαμονή σε άλλο κατάλυμα της ίδιας τουλάχιστον κατηγορίας, στην ίδια πόλη που να προσφέρει παρεμφερείς ανέσεις και παροχές.

Πληροφορίες για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας ως ταξιδιώτες στην Ελλάδα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των ταξιδιωτών στην Ελλάδα, θα μπορούσατε να απευθυνθείτε στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.gnto.gr.

elGreek
en_GBEnglish elGreek