Νέα & Ειδήσεις

Nontas Homes- Απόλυτα φιλικό ξενοδοχείο για παιδιά
12 Μαΐ

«Nontas Home»: Απόλυτα φιλικό προς τα παιδιά

Στο ξενοδοχείο «Nontas Home» λατρεύουμε να φιλοξενούμε οικογένειες και θέλουμε κάθε σας επίσκεψη να είναι προσιτή και άνετη, όσο και διασκεδαστική, για όλα τα μέλη της οικογένειάς σας. Γι’ αυτό δεν υπάρχουν χρεώσεις δωματίου για παιδιά κάτω των 2 ετών, τα οποία μένουν στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς ή τους κηδεμόνες τους, χρησιμοποιώντας τα υπάρχοντα κρεβάτια.
Όλα τα οικογενειακά μας δωμάτια διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι ή δυο κρεβάτια για ενήλικες, τα οποία είναι αρκετά άνετα ώστε να μπορούν να κοιμηθούν μαζί με ένα παιδί.

Επιπλέον, υπάρχει διαθέσιμο και σπαστό κρεβάτι για τη φιλοξενία των παιδιών χωρίς εξτρά χρέωση, ενώ για να κάνουμε τη διαμονή σας ακόμα πιο ελκυστική, προσφέρουμε και δωρεάν πρωινό σε όλα τα παιδιά κάτω των 16 ετών.
Ως οικογενειακή επιχείρηση, θέλουμε όλη η οικογένεια να απολαμβάνει έναν υπέροχο ύπνο κάθε βράδυ. Γνωρίζουμε όμως πως δεν είναι πάντοτε εύκολο να κοιμηθούν τα μικρά παιδιά και τα μωρά όταν αισθάνονται ότι είναι μακριά από το σπίτι τους.
Μην ανησυχείτε, όμως, μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Αν κάνετε διακοπές με το μωρό σας, είναι στη διάθεσή σας επιπλέον σεντόνια και κουβέρτες για κάθε ημέρα της διαμονής σας, χωρίς καμία επιβάρυνση. Για τα παιδιά, υπάρχουν επίσης βιβλία στην αίθουσα της βιβλιοθήκης. Είναι γνωστό ότι το διάβασμα ηρεμεί τα μωρά πριν τον ύπνο και βοηθάει τα παιδιά να κοιμηθούν ευκολότερα. Επίσης, σύμφωνα με τους ειδικούς παιδοψυχολόγους, θα πρέπει να κλείνετε την τηλεόραση και τις συσκευές ήχου και εικόνας τουλάχιστον εξήντα λεπτά νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα που θέλετε τα παιδιά σας να κοιμηθούν. Επίσης, οι ειδικοί συμβουλεύουν να έχετε σε κάθε ταξίδι μαζί σας ένα αγαπημένο παιχνίδι για το μωρό σας, γιατί το βοηθάει να αισθάνεται άνετα και οικεία σε έναν νέο χώρο ύπνου.

Σχόλια

elGreek
en_GBEnglish elGreek