Τρόποι Πληρωμής

Το συγκρότημα επιπλωμένων δωματίων και διαμερισμάτων «Nontas Home» προσφέρει πολλούς και διαφορετικούς τρόπους πληρωμής της κράτησης, είτε πρόκειται για την προκαταβολή, είτε για την προπληρωμή της διαμονής (πλήρη εξόφληση), ώστε η διαδικασία να είναι εύκολη για κάθε επισκέπτη μας. Μπορείτε να κάνετε κράτηση με τους εξής τρόπους:

α) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Κάνετε την κατάθεση απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό, αποστέλλοντας το συμφωνηθέν ποσό, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού. Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιήστε τα παρακάτω στοιχεία:

Τράπεζα: Τράπεζα Πειραιώς
Όνομα Δικαιούχου Λογαριασμού: Καρύδη Διονυσία Επαμεινώνδα
ΙΒΑΝ (Τραπ.Λογαριασμού): GR75 0172 0670 0050 6705 8294 719
SWIFT CODE (BIC): PIRBGRAA

β) Με την χρήση χρεωστική κάρτα ή και πιστωτικής κάρτας (μόνο για online κρατήσεις)

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την χρεωστική κάρτα σας ή την πιστωτικής σας κάρτας χρησιμοποιώντας την διαδικασία της online κράτησης.
Δεχόμαστε τις παρακάτω πιστωτικές κάρτες: VISA, MASTERCARD, VISA ELECTRON, MAESTRO, και AMERICAN EXPRESS (AMEX)

γ) Με τις υπηρεσίες αποστολής χρημάτων της WESTERN UNION και της MONEYGRAM

Εναλλακτική μορφή κατάθεσης αποτελεί η ηλεκτρονική αποστολή χρημάτων μέσω WESTERN UNION και MONEYGRAM. Σε αυτή την περίπτωση απαιτείται η αποστολή και του αριθμού ελέγχου μεταφοράς χρημάτων (MTCN) για την επιβεβαίωση και την παραλαβή του ποσού. Ειδικά, για την μεταφορά χρημάτων στην Ελλάδα μέσω MONEYGRAM, απαιτείται ο Αριθμός αναφοράς για να γίνει η παραλαβή ενώ ενδέχεται για λόγους ασφαλείας να ζητηθεί κι ο Αριθμός εξουσιοδότησης, που χορηγείται σε μια συναλλαγή για λόγους παρακολούθησης. Τα στοιχεία αυτά πρέπει να υπάρχουν στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) επιβεβαίωσης της συναλλαγής.

δ) Με την χρήση λογαριασμού στην PayPal (μόνο για online κρατήσεις)

Απλά, χρησιμοποιήστε το κουμπί PayPal για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, χρησιμοποιώντας απλά τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) σας και τον κωδικό πρόσβασης στον λογαριασμό σας, με την ασφάλεια των συναλλαγών ενός παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού οργανισμού.
Η PayPal θεωρείται μια από τις ασφαλέστερες και πιο αποδεκτές μεθόδους πληρωμής παγκοσμίως. Μόλις στείλετε το ποσό της προκαταβολής, παρακαλείσθε είτε να μας ενημερώσετε το συντομότερο μέσω email (reservations@nontashome.gr) ή να μας στείλετε την απόδειξη κατάθεσης μέσω fax στον αριθμό: (+30) 26450 99451

Τραπεζικά έξοδα πληρωμής προκαταβολής και διαμονής

Σύμφωνα με την πολιτική του καταλύματος μας, οι πελάτες θα επιβαρύνονται με τα σύνολο των εξόδων και τα τραπεζικών χρεώσεων για την μεταφορά χρημάτων από το εξωτερικό, όταν πρόκειται για εμβάσματα. Η μέθοδος χρέωσης των επιβαρύνσεων αποστολής πρέπει να είναι η λεγόμενη “ΟUR”, το οποίο σημαίνει ότι ο αποστολέας – εντολέας θα χρεώνεται με όλα τα έξοδα της μεταφοράς, τα οποία περιλαμβάνουν τα έξοδα της τοπικής τράπεζας – σύμφωνα με το ισχύον τιμολόγιο της συγκεκριμένης τράπεζας, τα έξοδα για την κάλυψη εξόδων της τράπεζας του δικαιούχου (επιβάρυνση OUR) με βάση τις σχετικές διμερείς συμφωνίες με την εκάστοτε παραλήπτρια τράπεζα και την κεντρική Τράπεζα της χώρας αποστολής με την Τράπεζα της Ελλάδας καθώς και τα έξοδα της μετατροπής συναλλάγματος, εφόσον η αρχική συναλλαγή δεν πραγματοποιείται σε ευρώ αλλά σε τοπικό νόμισμα.
Αν η τράπεζα σας δεν είναι σε χώρα της ΕΕ ή ανήκει στην ΕΕ αλλά ανήκει στην ευρω-ζώνη και έχει άλλο επίσημο νόμισμα εκτός του Ευρώ, τότε είναι δυνατόν το ποσό που θα πιστωθεί στον λογαριασμού του δικαιούχου να είναι μειωμένο κατά τα έξοδα ανταποκριτών τραπεζών που τυχόν θα διαμεσολαβήσουν για την αποστολή του ποσού στην παραλήπτρια τράπεζα ή την συναλλαγματική διαφορά των δυο νομισμάτων.
Όλοι οι άλλοι μέθοδοι κάλυψης των εξόδων εμβασμάτων και τραπεζικών συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένου με την επιλογής “SHA”, δεν γίνονται αποδεκτές.

Νέος Φόρος Διανυκτέρευσης

Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, όπως τροποποιήθηκε πρόσφατα με τον Νόμο 4514/2018 (ΦΕΚ14Α), οι πελάτες επιβαρύνονται με το τέλος διανυκτέρευσης, το οποίο καταβάλλεται κατά την άφιξη του πελάτη μόνο με μετρητά. Ο νέος ειδικός φόρος υπολογίζεται με βάση των αριθμό των διανυκτερεύσεων και την κατηγορία του ξενοδοχείου ή του καταλύματος και επιβάλλεται ανά δωμάτιο χωρίς εξαιρέσεις και εκδίδεται ειδική απόδειξη στους πελάτες, στην οποία δεν επιβάλλεται ΦΠΑ. Ο φόρος για το κατάλυμά μας ανέρχεται σε 0,50 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Πληροφορίες για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας ως ταξιδιώτες στην Ελλάδα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των ταξιδιωτών στην Ελλάδα, θα μπορούσατε να απευθυνθείτε στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.gnto.gr.

elGreek
en_GBEnglish elGreek