Νέα & Ειδήσεις

Πρωινό στο Nontas Homes Λευκάδα
25 Μαΐ

Πλούσιο ελληνικό πρωινό δωρεάν με κάθε κράτηση

Η φιλοξενία αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό των Ελλήνων. Είναι γεγονός ότι η φιλοξενία ήταν ένας σημαντικός θεσμός για τους αρχαίους Έλληνες και θεωρούσαν ηθικό χρέος να φιλοξενήσουν κάθε ξένο που είχε ανάγκη από στέγη ή τροφή. Στην σημερινή Ελλάδα, οι Έλληνες έχουμε αναγάγει την φιλοξενία σε βασικό γνώρισμα και συγκριτικό πλεονέκτημα στην τουριστική βιομηχανία. Η βασική φιλοσοφία του ξενοδοχείου «Nontas Home» είναι να μεταδώσει στους επισκέπτες που θα το τιμήσουν με την επιλογή τους, κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, την αυθεντική ελληνική φιλοξενία.

Και ο καλύτερος τρόπος για να δώσουμε μια γεύση από αυθεντική, ελληνική, φιλοξενία στους φιλοξενούμενούς μας είναι το πλούσιο ελληνικό πρωινό που παραθέτουμε κάθε πρωί από τις 07:00 μέχρι τις 10:30. Το πρωινό θεωρείται η σημαντικότερη πηγή ενέργειας για μια δραστήρια ημέρα. Ο γαστρονομικός πλούτος της χώρας μας άλλωστε, δεν είναι απλά μια μοντέρνα διατροφική τάση, αλλά αποτελεί σύμφωνα με την UNESCO μία «άϋλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας»!

Η βάση του ελληνικού πρωινού είναι το ψωμί, το ελαιόλαδο, το μέλι, το γιαούρτι και τα παραδοσιακά προϊόντα, ανάλογα την περιοχή της Ελλάδας. Φέτος ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια να παρουσιάσουμε την περιοχή μας μέσα από το πρωινό μας. Προϊόντα αρίστης ποιότητας υψηλής διατροφικής αξίας και παραδοσιακά εδέσματα, που συνθέτουν την γαστρονομική κουλτούρα και την ιδιαίτερη φυσιογνωμία της Λευκάδας.
Το πρωινό μας θα είναι διαθέσιμο δωρεάν και χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, σε κάθε κράτηση δωματίου για όλους τους επισκέπτες μας.

Σας περιμένουμε λοιπόν να γευθείτε την γαστρονομία της Λευκάδας και να απολαύσετε τον πλούσιο μπουφέ του πρωινού μας.

Σχόλια

elGreek
en_GBEnglish elGreek