Πολιτική Απορρήτου

Στα «Nontas Home» δεσμευόμαστε να προστατεύουμε και να σεβόμαστε την ιδιωτική ζωή σας, τηρώντας τον πρόσφατο Κανονισμό της ΕΕ («GDPR»). Διαβάστε αυτήν την πολιτική καθώς περιέχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς ή που μας παρέχετε.

Ορισμοί Πολιτικής Απορρήτου

1) «Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα» είναι κάθε πληροφορία που αναφέρεται στο υποκείμενο των δεδομένων.
2) «Ευαίσθητα δεδομένα» είναι τα δεδομένα που αφορούν στη φυλετική ή εθνική προέλευση, στα πολιτικά φρονήματα, στις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, στη συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, στην υγεία, στην κοινωνική πρόνοια και στην ερωτική ζωή, στα σχετικά με ποινικές διώξεις ή καταδίκες, καθώς και στη συμμετοχή σε συναφείς με τα ανωτέρω ενώσεις προσώπων.
3) «Υποκείμενο των δεδομένων» είναι το φυσικό πρόσωπο στο οποίο αναφέρονται τα δεδομένα, και του οποίου η ταυτότητα είναι γνωστή ή μπορεί να εξακριβωθεί, δηλαδή μπορεί να προσδιορισθεί αμέσως ή εμμέσως, ιδίως βάσει αριθμού ταυτότητας ή βάσει ενός η περισσότερων συγκεκριμένων στοιχείων που χαρακτηρίζουν την υπόστασή του από άποψη φυσική, βιολογική, ψυχική, οικονομική, πολιτιστική, πολιτική ή κοινωνική.
4) «Επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» («επεξεργασία») είναι κάθε εργασία ή σειρά εργασιών που πραγματοποιείται, από το Δημόσιο ή από νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου ή ιδιωτικού δικαίου ή ένωση προσώπων ή φυσικό πρόσωπο με ή χωρίς τη βοήθεια αυτοματοποιημένων μεθόδων και εφαρμόζονται σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διατήρηση ή αποθήκευση, η τροποποίηση, η εξαγωγή, η χρήση, η διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλης μορφής διάθεση, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, η διασύνδεση, η δέσμευση (κλείδωμα), η διαγραφή, η καταστροφή.
5) «Αρχείο δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» («αρχείο») είναι κάθε διαρθρωμένο σύνολο δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τα οποία είναι προσιτά με γνώμονα συγκεκριμένα κριτήρια.
6) «Υπεύθυνος επεξεργασίας» είναι οποιοσδήποτε καθορίζει τον σκοπό και τον τρόπο επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως φυσικό ή νομικό πρόσωπο, δημόσια αρχή ή υπηρεσία ή οποιοσδήποτε άλλος οργανισμός. Όταν ο σκοπός και ο τρόπος της επεξεργασίας καθορίζονται με διατάξεις νόμου ή κανονιστικές διατάξεις εθνικού ή κοινοτικού δικαίου, ο υπεύθυνος επεξεργασίας ή τα ειδικά κριτήρια βάσει των οποίων γίνεται η επιλογή του καθορίζονται αντίστοιχα από το εθνικό ή το κοινοτικό δίκαιο.
7) «Τρίτος» είναι κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, δημόσια αρχή ή υπηρεσία, ή οποιοσδήποτε άλλος οργανισμός, εκτός από το υποκείμενο των δεδομένων, τον υπεύθυνο επεξεργασίας και τα πρόσωπα που είναι εξουσιοδοτημένα να επεξεργάζονται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, εφόσον ενεργούν υπό την άμεση εποπτεία ή για λογαριασμό του υπεύθυνου επεξεργασίας.
8) «Συγκατάθεση» του υποκειμένου των δεδομένων είναι κάθε ελεύθερη, ρητή και ειδική δήλωση βουλήσεως, που εκφράζεται με τρόπο σαφή, και με πλήρη επίγνωση, και με την οποία, το υποκείμενο των δεδομένων, αφού προηγουμένως ενημερωθεί, δέχεται να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν. Η ενημέρωση αυτή περιλαμβάνει πληροφόρηση τουλάχιστον για τον σκοπό της επεξεργασίας, τα δεδομένα ή τις κατηγορίες δεδομένων που αφορά η επεξεργασία, τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και το όνομα, την επωνυμία και τη διεύθυνση του υπεύθυνου επεξεργασίας και του τυχόν εκπροσώπου του. Η συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί οποτεδήποτε, χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα.
9) «Αρχή» είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα που θεσπίζεται στο κεφάλαιο Δ΄ του Ν. 2472/1997, εδρεύει στην Αθήνα, οδός Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23 και εκπροσωπείται νόμιμα.

 

Πληροφορίες & Συγκατάθεση

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, επεξεργαζόμαστε ή αποκαλύπτουμε τις πληροφορίες σας, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών σας πληροφοριών (εφεξής «Χρήστης»), σε συνδυασμό με την πρόσβασή σας και τη χρήση του συστήματος κρατήσεων.

Με την ανάγνωση αυτής της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ενημερώνεται ο χρήστης για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα μέσω της μηχανής κράτησης.

Ο Χρήστης πρέπει να διαβάσει προσεκτικά αυτή την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η οποία έχει γραφτεί με σαφήνεια και απλότητα, για να διευκολύνει την κατανόησή της και να αποφασίσει ελεύθερα και οικειοθελώς εάν επιθυμεί να παράσχει τα προσωπικά δεδομένα ή τα στοιχεία τρίτων μερών στο «Nontas Home».

Όταν η πολιτική αυτή αναφέρεται σε «σύστημα κρατήσεων», «μηχανή κρατήσεων», «σύστημα», «ιστοσελίδα», «πλατφόρμα», «app», «webapp», «υπηρεσίες», αναφέρεται σε όλες τις σελίδες και τις λειτουργίες του www.nontashome.gr , εκτός αν ορίζεται διαφορετικά.

Με την πρόσβαση στην πλατφόρμα ή την παροχή πληροφοριών, συμφωνείτε με τις πρακτικές απορρήτου μας όπως αυτές ορίζονται στην παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Ενδέχεται να αλλάζουμε αυτήν την πολιτική από καιρό σε καιρό. Πρέπει να ελέγχετε συχνά αυτήν την πολιτική για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε την πιο πρόσφατη έκδοση.

Ταυτότητα

Όταν αυτή η πολιτική αναφέρει «εμείς», «εμάς» ή  «δικό μας», «υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων», «επεξεργαστής», αναφέρεται στο «Nontas Home».

  • Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Η «Nontas Home» είναι μια ατομική επιχείρηση που διαχειρίζεται η Διονυσία Καρύδη.

Το «Nontas Home» λειτουργεί αυτό το σύστημα κρατήσεων και ως εκτελών την επεξεργασία των δεδομένων, όπως εξηγείται παρακάτω. Για τους σκοπούς του Κανονισμού Γενικής Προστασίας Δεδομένων («GDPR») (ΕΕ) 2016/679, είμαστε ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων. Είμαστε:

Nontas Home
Διονυσία Επ. Καρύδη
Ενοικιαζόμενα δωμάτια
Οδός Λαζαράδων 38, ΤΚ 11363, Αθήνα
Υποκατάστημα στο Καλαμίτσι, Λευκάδα, Ελλάδα

  • Εκτελών την επεξεργασία

Το «Nontas Home»λειτουργεί αυτό το σύστημα κράτησης μόνο του και δεσμεύεται να προστατεύσει το απόρρητο των χρηστών αυτού του συστήματος.
Η «Nontas Home»μπορεί να χρησιμοποιήσει στο μέλλον, για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων, συνδεδεμένες εταιρείες που ενεργούν εξ ονόματος και για λογαριασμό μας για τους προαναφερθέντες σκοπούς επεξεργασίας. Σε αυτή την περίπτωση, αυτή η Πολιτική Απορρήτου θα ενημερωθεί για να παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον επεξεργαστή δεδομένων.

Υποχρεωτική Φύση Παροχής των Προσωπικών Δεδομένων

Τα στοιχεία που ζητούνται στα έντυπα που είναι προσβάσιμα από τη μηχανή κράτησης είναι, γενικά, υποχρεωτικά (εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στο απαιτούμενο πεδίο) για την εκπλήρωση των δηλωθέντων σκοπών. Συνεπώς, εάν δεν παρέχονται ή δεν παρέχονται σωστά, δεν θα είμαστε σε θέση να επεξεργαστούμε το αίτημα.

 

Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε

Αυτό περιλαμβάνει:

  • προσωπικές πληροφορίες σχετικά με εσάς που σας ζητάμε (π.χ. το όνομα, τη διεύθυνση και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας) όταν πραγματοποιείτε μια κράτηση από τη μηχανή κράτησης.
  • οικονομικές λεπτομέρειες προκειμένου να επεξεργαστούμε την κράτησή σας όταν χρειαζόμαστε προπληρωμή.
  • Λεπτομέρειες για τις συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της μηχανής κράτησης και λεπτομέρειες σχετικά με την εκπλήρωση των παραγγελιών σας.
  • Μπορούμε μόνο να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται ή / και επεξεργάζονται σύμφωνα με την πολιτική μας. Δεν μπορούμε να τα επεξεργαστούμε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο ή για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

Σύνδεση μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης:

Σε περίπτωση εγγραφής ή / και πρόσβασης μέσω λογαριασμού τρίτου μέρους, ενδέχεται να συλλέξουμε και να αποκτήσουμε πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες του προφίλ του χρήστη από το αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο μόνο για εσωτερικούς διοικητικούς σκοπούς ή / και για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω.

Προσωπικά Δεδομένα Τρίτου (π.χ. κράτηση για έναν φίλο):

Σε περίπτωση που ο Χρήστης παρέχει δεδομένα τρίτων, δηλώνουν ότι έχουν τη συγκατάθεση του τρίτου μέρους και αναλαμβάνουν να παράσχουν στον ενδιαφερόμενο -τον κάτοχο δεδομένων- τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου δεόντως, απαλλάσσοντας εμάς και τον επεξεργαστή δεδομένων μας από οποιαδήποτε ευθύνη από την άποψη αυτή. Ωστόσο, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τις απαραίτητες επαληθεύσεις για να επαληθεύσουμε αυτό το γεγονός υιοθετώντας τα αντίστοιχα μέτρα δέουσας επιμέλειας, σύμφωνα με τους κανονισμούς προστασίας δεδομένων.

Ευαίσθητα Προσωπικά Δεδομένα:

Εάν δεν ζητήσετε ρητώς, σας ζητάμε να μην μας στείλετε και να μην αποκαλύψετε, μέσω ή μέσω των Υπηρεσιών ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σε μας, ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (π.χ. αριθμοί κοινωνικής ασφάλισης, εθνικό αναγνωριστικό αριθμό, δεδομένα σχετικά με φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, πολιτικές απόψεις, θρησκεία, ιδεολογικές ή άλλες πεποιθήσεις, υγεία, βιομετρικά ή γενετικά χαρακτηριστικά, ποινικό υπόβαθρο, συνδικαλιστική οργάνωση ή διοικητικές ή ποινικές διαδικασίες και κυρώσεις).

Χρήση Υπηρεσιών από Ανηλίκους:

Οι Υπηρεσίες δεν απευθύνονται σε άτομα κάτω των δεκαοκτώ (18) ετών και ζητάμε να μην παρέχουν Προσωπικά Δεδομένα μέσω των Υπηρεσιών.

Σκοπός Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ανάλογα με τις αιτήσεις του χρήστη, τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται θα υποβληθούν σε επεξεργασία σύμφωνα με τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Να διαχειριζόμαστε τις πραγματοποιηθείσες κρατήσεις, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης πληρωμών (όπου ισχύει) και τη διαχείριση των αιτημάτων και των προτιμήσεων του χρήστη.
  • Για να διαχειριζόμαστε τα αιτήματα επικοινωνίας του Χρήστη μαζί μας μέσω των καναλιών που παρέχονται για το σκοπό αυτό.
  • Να διαχειριζόμαστε την αποστολή εξατομικευμένων εμπορικών επικοινωνιών από εμάς, με ηλεκτρονικά ή / και συμβατικά μέσα, σε περιπτώσεις όπου ο Χρήστης ρητά συμφωνεί.
  • Να διαχειριζόμαστε την παροχή της συμφωνημένης υπηρεσίας διαμονής, καθώς και πρόσθετες υπηρεσίες.
  • Τη διαχείριση ερευνών ή / και αξιολογήσεων σχετικά με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών ή / και την αντίληψη της εικόνας της ως επιχείρησης.

Διατήρηση Προσωπικών Δεδομένων

Θα διατηρήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για την περίοδο που είναι απαραίτητη για την εκπλήρωση των σκοπών που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, εκτός εάν απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης ή εάν ο Χρήστης ζητήσει την απόσυρσή τους από εμάς, αντιτάσσεται ή ανακαλεί τη συναίνεσή του.

Τα κριτήρια που χρησιμοποιούνται για τον καθορισμό των περιόδων κράτησής τους περιλαμβάνουν:

  • Το χρονικό διάστημα που έχουμε μια τρέχουσα σχέση μαζί σας και σας παρέχουμε τις Υπηρεσίες (για παράδειγμα, εφόσον έχετε λογαριασμό μαζί μας ή συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες ή εάν έχετε μια κράτηση που δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί).
  • Εάν υπάρχει μια νομική υποχρέωση, στην οποία υποκείμεθα (για παράδειγμα, ορισμένοι νόμοι απαιτούν από εμάς να τηρούμε τα αρχεία των συναλλαγών σας για μια ορισμένη χρονική περίοδο, πριν να τα διαγράψουμε).
  • Κατά πόσον η διατήρηση ενδείκνυται λαμβάνοντας υπόψη τη νομική μας κατάσταση (όπως, για τα καταστατικά των περιορισμών, των διαφορών ή των κανονιστικών ερευνών).

Έννομο Συμφέρον για την Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας

Η επεξεργασία δεδομένων που απαιτείται για την εκπλήρωση των προαναφερόμενων σκοπών που απαιτούν τη συγκατάθεση του Χρήστη δεν μπορεί να γίνει χωρίς τη ρητή συναίνεση.

Σε περίπτωση που ο Χρήστης αποσύρει τη συγκατάθεσή του σε οποιαδήποτε επεξεργασία, αυτό δεν θα επηρεάσει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που πραγματοποιήθηκε μέχρι τότε.

Για να ανακληθεί αυτή η συγκατάθεση, ο Χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω των κατάλληλων καναλιών.

Επίσης, στις περιπτώσεις όπου είναι απαραίτητη η επεξεργασία των δεδομένων του Χρήστη για την εκπλήρωση νομικής υποχρέωσης ή για την εκτέλεση της υφιστάμενης συμβατικής σχέσης μεταξύ ημών και του Χρήστη, η επεξεργασία θα νομιμοποιείται όπως είναι απαραίτητο για συμμόρφωση προς τους εν λόγω σκοπούς.

Κοινοποίηση Προσωπικών Δεδομένων

Θα χρησιμοποιήσουμε και θα κοινοποιήσουμε προσωπικά δεδομένα όπως πιστεύουμε ότι είναι αναγκαία ή κατάλληλα:

  • Για να συμμορφωθούμε με το εφαρμοστέο δίκαιο, συμπεριλαμβανομένων των νόμων εκτός της χώρας διαμονής σας.
  • Για να συμμορφωθούμε με τη νομική διαδικασία
  • Για να ανταποκριθούμε σε αιτήματα από δημόσιες και κρατικές αρχές, συμπεριλαμβανομένων των αρχών εκτός της χώρας διαμονής σας, και να πληροί τις απαιτήσεις εθνικής ασφάλειας ή επιβολής του νόμου.
  • Για να επιβάλλουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
  • Για να προστατεύσουμε τη λειτουργία μας
  • Για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα, την ιδιωτική ζωή, την ασφάλεια ή την ιδιοκτησία μας, τη δικής σας ή άλλων, και
  • Για να μπορέσουμε να επιδιώξουμε τα διαθέσιμα αποζημιώσεις ή να περιορίσουμε τις ζημίες που μπορούμε να υποστούμε.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και να αποκαλύψουμε άλλα Προσωπικά Δεδομένα για οποιονδήποτε σκοπό, εκτός εάν δεν μας επιτρέπεται η εφαρμογή του ισχύοντος νόμου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να συνδυάσουμε άλλα δεδομένα με προσωπικά δεδομένα (όπως το συνδυασμό του ονόματος σας με την τοποθεσία σας). Αν το κάνουμε, θα επεξεργαστούμε τα συνδυασμένα δεδομένα ως Προσωπικά Δεδομένα εφόσον συγχωνευθούν.

Διεθνείς Μεταφορά Προσωπικών Δεδομένων

Μπορεί να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας στοιχεία στον επεξεργαστή δεδομένων ή / και στον υποεκτελούντα την επεξεργασία μας που εδρεύει εκτός ΕΟΖ για τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα πολιτική. Αν το κάνουμε αυτό, τα προσωπικά σας στοιχεία θα εξακολουθήσουν να υπόκεινται σε μία ή περισσότερες κατάλληλες διασφαλίσεις που προβλέπονται στο νόμο. Αυτές μπορεί να είναι η χρήση πρότυπων συμβολαίων σε μορφή εγκεκριμένη από τις ρυθμιστικές αρχές ή η υπογραφή των προμηθευτών μας σε ένα ανεξάρτητο σχέδιο προστασίας προσωπικών δεδομένων που έχει εγκριθεί από τους ρυθμιστικούς φορείς.

Τα δεδομένα μας αποθηκεύονται σε δικτυακό μοντέλο αποθήκευσης δεδομένων τύπου «υπολογιστικού αποθηκευτικού νέφους» (cloud)  σε κέντρο αποθήκευσης δεδομένων (datacenter) στην Γαλλία, μέσω των συστημάτων φιλοξενίας ιστοσελίδων (hosting) της Europlanet, χρησιμοποιώντας  Προστατευτικό Φράγμα Ασφαλείας (Firewall) και Πιστοποιητικό Ασφαλείας με πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), που στηρίζεται σε μεθόδους προηγμένης κρυπτογράφησης των δεδομένων για μέγιστη προστασία των περιεχομένων της ιστοσελίδας και των βάσεων δεδομένων της, τα οποία βρίσκονται διασκορπισμένα σε περισσότερους από ένα εξυπηρετητές (servers) για λόγους επιπρόσθετης ασφαλείας. Εάν έχετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε από τα συστήματά μας εκτός των ΗΠΑ, αναγνωρίζετε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία ενδέχεται να μεταφερθούν στις ΗΠΑ , σε δικαιοδοσία που μπορεί να έχει διαφορετική προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας των δεδομένων από εκείνες της δικής σας δικαιοδοσίας, για επεξεργασία και αποθήκευση.

Υποχρεώσεις Χρήστη

Ο Χρήστης εγγυάται ότι είναι νόμιμης ηλικίας ή νομίμως χειραφετημένος, κατά περίπτωση, πλήρως ικανός και ότι οι πληροφορίες που μας διαβιβάζονται είναι αληθείς, ακριβείς, πλήρεις και ενημερωμένες. Για τους σκοπούς αυτούς, ο Χρήστης είναι υπεύθυνος για την ειλικρίνεια όλων των δεδομένων που διαβιβάζονται και θα διατηρεί τις πληροφορίες ενημερωμένες, ώστε τα εν λόγω δεδομένα να αντικατοπτρίζουν την πραγματική τους κατάσταση.

Ο Χρήστης εγγυάται ότι έχει ενημερώσει τρίτους για λογαριασμό των οποίων έχει παράσχει δεδομένα, κατά περίπτωση, σχετικά με τις πτυχές που περιέχονται στο παρόν έγγραφο. Επίσης, εγγυάται ότι έχει λάβει την εξουσιοδότηση τρίτου για την παροχή των δεδομένων του για τους σκοπούς που υποδεικνύονται.

Ο Χρήστης είναι υπεύθυνος για ψευδείς ή ανακριβείς πληροφορίες που παρέχονται μέσω του Δικτυακού Τόπου και για ζημίες, άμεσες ή έμμεσες, που μπορεί να μας προκαλέσουν σε εμάς ή σε τρίτους.

Άσκηση Δικαιωμάτων

Ο Χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας ανά πάσα στιγμή δωρεάν, για να:

  • λάβει επιβεβαίωση για το αν τα προσωπικά δεδομένα που αφορούν τον Χρήστη υποβάλλονται σε επεξεργασία από εμάς.
  • Έχει πρόσβαση σε προσωπικές του πληροφορίες
  • διορθώσει τυχόν ανακριβή ή ελλιπή δεδομένα.
  • ζητήσει τη διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων όταν, μεταξύ άλλων, τα δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν.
  • επιβεβαιώσει την ανάκληση της συγκατάθεσης.
  • αποκτήσει από εμάς τον περιορισμό της επεξεργασίας δεδομένων όταν πληρούνται οποιεσδήποτε από τις προϋποθέσεις που προβλέπονται στους κανονισμούς προστασίας δεδομένων.
  • ζητήσει τη φορητότητα των δεδομένων του.

Ομοίως, ο χρήστης ενημερώνεται ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να υποβάλει καταγγελία σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων του ενώπιον της αρμόδιας Αρχής Προστασίας Δεδομένων.

Μέτρα Ασφαλείας

Η Εταιρεία μας έχει λάβει όλα τα απαιτούμενα, κατάλληλα, μέτρα για : (i) να προστατεύσει τα προσωπικά δεδομένα που έχει συλλέξει από οποιαδήποτε αναρμόδια πρόσβαση, την κοινοποίηση, την αλλαγή ή την καταστροφή, και (ii) να διατηρεί και να ενημερώνει τα προσωπικά δεδομένα, σύμφωνα με τον νόμο.

Επίσης απαιτούμε από τους φορείς παροχής των υπηρεσιών μας (π.χ. φιλοξενία server για την ιστοσελίδα μας) να ασκήσουν κάθε προσπάθεια έτσι ώστε να διατηρήσουμε την εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων. Όσον αφορά τις online συναλλαγές, χρησιμοποιούμε σύγχρονη τεχνολογία κρυπτογράφησης με πιστοποιητικά ασφαλείας (SSL) για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία διαβιβάζετε σε μας μέσω του δικτυακού μας τόπου. 

Για την διασφάλιση της προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων, σας ενημερώνουμε να μην περιλαμβάνετε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), τα οποία τυχόν μας αποστέλλετε. Παρακαλούμε μην στέλνετε αριθμούς πιστωτικής κάρτας ή οποιαδήποτε ευαίσθητη προσωπική πληροφορία σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email)..

Μη Προσωπικά Δεδομένα

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, η «Nontas Home»(είτε άμεσα είτε μέσω τρίτων μερών με τους οποίους έχουμε συνάψει συμβάσεις για την παροχή υποστηρικτών και άλλων υπηρεσιών) μπορεί να συλλέγει μη προσωπικές πληροφορίες (π.χ. χρήσιμα τηλέφωνα, χάρτες περιοχής, αξιοθέατα κ.λπ.).

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies ή άλλες τεχνολογίες για να υποστηρίξει τη διαδικασία παροχής σχετικού περιεχομένου και πληροφοριών σχετικών με τα ενδιαφέροντά σας για να επεξεργαστείτε τις κρατήσεις ή τα αιτήματά σας ή / και να αναλύσετε τα σχέδια της επίσκεψής σας. Τα cookies, από μόνα τους, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αποκαλύψουν την ατομική σας ταυτότητα. Αυτές οι πληροφορίες αναγνωρίζουν τη μηχανή αναζήτησης στους διακομιστές μας όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας. Εάν θέλετε να αφαιρέσετε τα cookies ανά πάσα στιγμή στον υπολογιστή σας, μπορείτε να τα διαγράψετε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας (ανατρέξτε στις επιλογές βοήθειας του προγράμματος περιήγησης για να μάθετε πώς να διαγράψετε τα cookies).

Μπορούμε επίσης να συλλέγουμε δεδομένα χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες τεχνικές (π.χ. ετικέτες εικονοστοιχείων κλπ.) ή παρόμοια μέσα (συλλογικά, ετικέτες εικονοστοιχείων) που μας ενημερώνουν όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας. Για παράδειγμα, μέσω ετικετών εικονοστοιχείων, λαμβάνουμε μη προσωπικές πληροφορίες ή γενικές πληροφορίες (π.χ. ονόματα τομέα, περιοχές του ιστότοπου που επισκέπτεστε, λειτουργικό σύστημα, έκδοση προγράμματος περιήγησης και τη διεύθυνση URL από την οποία προήλθε και τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσετε το διαδίκτυο για να κατανοήσετε τα μοντέλα κυκλοφορίας μέσα στον ιστότοπο.

Επιπλέον, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ψηφιακές διαφημίσεις τρίτου μέρους για την προβολή διαφημιζόμενων στον ιστότοπο, ο οποίος μπορεί επίσης να χρησιμοποιεί cookies, εικονοστοιχεία και άλλες τεχνολογίες. Ωστόσο, δεν ελέγχουμε τη χρήση αυτής της τεχνολογίας ή των πληροφοριών που προκύπτουν από αυτήν και δεν ευθύνεται για τυχόν ενέργειες ή πολιτικές τρίτων.

Επειδή τα μη προσωπικά δεδομένα δεν σας αναγνωρίζουν προσωπικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ή να κοινοποιήσουμε τέτοιες πληροφορίες για οποιονδήποτε σκοπό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορούμε να συνδυάσουμε μη προσωπικές πληροφορίες με προσωπικές πληροφορίες (όπως την ενσωμάτωση διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε cookies). Εάν συνδυάσουμε μη προσωπικές πληροφορίες με προσωπικά δεδομένα, στην περίπτωση αυτή οι συνδυασμένες πληροφορίες θα αντιμετωπίζονται από την Εταιρεία μας ως προσωπικές πληροφορίες σύμφωνα με αυτήν την πολιτική σχετικά με τους όρους χρήσης του ιστότοπου και την πολιτική διαφύλαξης και προστασίας προσωπικών δεδομένων.

 

Τελευταία ενημέρωση: 11 Αυγούστου, 2018
elGreek
en_GBEnglish elGreek